Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

05 lutego 2019

"Zawzięty na sukces". Historia strongmana Marcina Sendwickiego

Marcin Sendwicki to szubiński strongman. W wieku 16 lat za namową szwagra zaczął trenować na # siłowni. Jego pierwszym ważnym osiągnięciem było zajęcie 3 miejsca na zawodach w Żninie w 2006 roku. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej to zapraszamy do obejrzenia filmu.

Oceń artykuł: 17 2

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (10) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (7)

    Dominator, w dniu 05-02-2019 13:57:06 napisał:

    Ciężka praca, genetyka i dobry cykl (wszystko w takiej kolejności) i można osiągać ciekawe wynik. Pozdrawiam Mariusz Pudzianowski

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (2)

    :), w dniu 05-02-2019 18:22:25 napisał:

    Pełen podziwi i szacunek dla Pana .Samych sukcesów życzę.

    odpowiedz

    • 2 (2)

    kriss, w dniu 05-02-2019 22:37:05 napisał:

    Szacunek powodzenia

    odpowiedz

    • 0 (4)

    Yhy, w dniu 06-02-2019 07:15:04 napisał:

    Ale bez dopingu się nie obyło, to smutne.

    odpowiedz

    • 1 (5)

    o jejku, w dniu 06-02-2019 11:27:18 napisał:

    Młody chłop a gupi jak tabaka ,faszeruje sie sterydami!!!!!!!!!!

    odpowiedz

    • 2 (2)

    Marta, w dniu 06-02-2019 13:07:46 napisał:

    Świetny sportowiec i fajny chłopak. Nie zazdrośćcie tak bardzo tylko się cieszcie sukcesem Szubiniaka, to nie boli. Pozdrawia

    odpowiedz

    • 2 (2)

    Obserwator, w dniu 06-02-2019 18:58:46 napisał:

    A później czterdziecha i zawał , coś za coś

    odpowiedz

    • 0 (0)

    Fan, w dniu 07-02-2019 17:21:43 napisał:

    Trzymam kciuki za dalsze sukcesy Marcin, pamiętam jak zaczynałeś swoją przygodę i chodziłeś po prywatnych szubinskich firmach i szukałeś sponsorów. Wtedy nikt zbytnio w Ciebie nie wierzył a teraz proszę ciekawe czy nie jest im głupio...

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Rolki termiczne
0,69PLN 0,49PLN
Pomoc przy kontroli ZUS
od 50PLN
Konstrukcje stalowe
Kanapa
Sprzedaż opon
Szkolenia bhp okresowe
od 70PLN
Wulkanizacja
Klasyka w nowym wydaniu w kolorze Orzech Koniakowym
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)