Dziś mamy 26 maja 2020, wtorek, imieniny obchodzą:

16 września 2019

Śmierć na Zalewie Koronowskim. Znaleziono zwłoki mężczyzny

W sobotę, 14 września nad ranem na Zalewie Koronowskim doszło do tragedii.# 52-letni mężczyzna utonął. Jego ciało zabezpieczono do przeprowadzenia sekcji zwłok.

Policjanci otrzymali zgłoszenie o wypadku nad Zalewem Koronowski w sobotę, 14 września po godzinie 04:00 rano. –  Otrzymaliśmy informację, że wędkarz wypadł z jachtu żaglowego. Przebywał tam razem z kolegami. Mężczyzna został wyciągnięty z wody, wezwano służby. Mimo natychmiastowej reanimacji, stwierdzono zgon 52-latka – przekazał kom. Przemysław Słomski z KWP Bydgoszcz. Ciało mężczyzny zostało zabezpieczone do przeprowadzenia sekcji zwłok, której wyniki wskażą, co było przyczyną śmierci. Służby potwierdzają, że mężczyźni pili alkohol na jachcie. – Najprawdopodobniej doszło do nieszczęśliwego wypadku. Wstępnie wykluczono udział osób trzecich – poinformował kom. Słomski. 

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (5) Zgłoś naruszenie zasad

    • 4 (4)

    przyjaciele, w dniu 16-09-2019 13:39:18 napisał:

    Najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla całej rodziny z powodu tak szybkiego odejścia kochanego męża,ojca i dziadka

    odpowiedz

    • -1 (5)

    Weno, w dniu 16-09-2019 13:55:19 napisał:

    Co wy z tymi służbami. Na okrągło tylko służby i służby. To co. Zlecieli się wszyscy mundurowi łącznie z wojskiem i OTK ?

    odpowiedz

    • 2 (6)

    cykliniarzmorda, w dniu 16-09-2019 17:47:35 napisał:

    Informacje lokalne a tu Koronowo, zaraz będzie o burzy na Mazurach a gdzie raport o gównociągu przez Wisłe.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (0)

    Jak? Jak?, w dniu 17-09-2019 18:52:07 napisał:

    Jak to "znaleziono zwłoki". A były poszukiwania lub choc)cby ich chwolowa potrzeba? Nieszczęsny człowiek wpadł do wody, nie był sam, natychmiast go wyłowiono. Nigdzie nie ma słowa o tym, by stało się coś, co kazałoby tego człowieka poszukiwać. Ogromne wyrazy współczucia dla bliskich.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Prowadzenie kadr i płac dla firm
od 50PLN
Spray do loków Joanna 300ml
14PLN
Kasy fiskalne Datecs
1200PLN PROMOCJAPLN
Fotopoduszka Jasiek
30,00PLN
Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
Rozliczenia ZUS
od 50PLN
Tonery Directions
27PLN
Test amortyzatorów
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)