Dziś mamy 5 czerwca 2020, piątek, imieniny obchodzą:

11 października 2019

Poszukiwany został „namierzony”. 31-latek spędzi rok w więzieniu

fot. archiwum

fot. archiwum

Dzielnicowy z komisariatu w Kcyni ustalił miejsce przebywania # 31-latka poszukiwanego od kilku miesięcy do odbycia kary pozbawienia wolności. Dziś zatrzymany trafił za więzienne mury, gdzie spędzi rok.

Od lipca policjanci poszukiwali 31-letniego mieszkańca jednej z podkcyńskich wsi, którego sąd polecił doprowadzić do zakładu karnego, gdzie miał odbyć roczną karę pozbawienia wolności. Poszukiwany ukrywał się przed wymiarem sprawiedliwości do wczoraj (10.10.19), kiedy to kcyński dzielnicowy ustalił, że mężczyzna prawdopodobnie przebywa w jednym z mieszkań na terenie gminy.

Przed 19.00 mundurowi zapukali pod ustalony adres, gdzie zastali 31-latka, który nie krył zdziwienia. Po potwierdzeniu personaliów oraz faktu, że mężczyzna jest poszukiwany, został on zatrzymany i dowieziony do policyjnego aresztu.

Dzisiaj (11.10.19) mundurowi przekazali 31-latka do zakładu karnego, gdzie, zgodnie z poleceniem sądu, odbędzie roczną karę pozbawienia wolności.

materiał: podkom. Justyna Andrzejewska

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • 1 (1)

    Jurek, w dniu 11-10-2019 11:20:53 napisał:

    Poprawcie wiek w tytule

    odpowiedz

    • 0 (2)

    Mlody, w dniu 11-10-2019 14:27:42 napisał:

    Grocholin city po raz kolejny! Trzymaj się kuken

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Jjjj, w dniu 11-10-2019 23:19:13 napisał:

    Kolejny , oj biedactwo jak mi przykro

    odpowiedz

    • -2 (2)

    Obywatel , w dniu 12-10-2019 18:20:09 napisał:

    To nie grocholin tylko mieczkowo.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Kasa fiskalna ONLINE FAREX PRO300
1299PLN PROMOCJAPLN
Fale radiowe - przeciwzmarszczkowe
Prowadzenie akt osobowych
od 30PLN
Wosk nabłyszczający Joanna 130ml
9,50PLN
MEBLE PIOTR PASIEKA
Usługi prowadzenia ksiąg rachunkowych
od 50PLN
Kwasy...
Fotokubek magiczny
29,90PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)