Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

12 lutego 2019

Policjanci żegnali się z mundurem. Trzech funkcjonariuszy odeszło na emeryturę

fot.pow

fot.pow

Komendant Powiatowy Policji w Nakle nad Notecią, insp. Krzysztof Stefaniak uroczyście pożegnał# trzech funkcjonariuszy, którzy po wielu latach pracy w mundurze odchodzą na emeryturę. Uroczystość była okazją do podziękowania za ich dotychczasowe zaangażowanie i poświęcenie w służbie.

Wczoraj (11.02.19) w nakielskiej komendzie odbyło się pożegnanie odchodzących na emeryturę policjantów. Ze służbą żegnali się asp. szt. Grzegorz Meller, który przez wiele lat był przewodnikiem psów służbowych, asp. szt. Tomasz Mazurek, kcyński dzielnicowy oraz asp. szt. Marek Kończal, policjant pionu kryminalnego.

Komendant Powiatowy Policji w Nakle nad Notecią insp. Krzysztof Stefaniak wręczył funkcjonariuszom podziękowania za długoletnią służbę oraz symboliczny upominek.

Przełożony podziękował za lata rzetelnej pracy oraz wyraził nadzieję, że przyszłym emerytom będą towarzyszyć miłe wspomnienia połączone z satysfakcją płynącą z dotychczasowej kariery w szeregach Policji.

Policjantom podziękował także p.o. Pierwszego Zastępcy Komendanta kom. Zbigniew Sperkowski oraz kadra kierownicza jednostki.

materiał: podkom. Justyna Andrzejewska

Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu.

Oceń artykuł: 13 16

Czytaj również

udostępnij na FB
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)