Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

26 marca 2020

Edukacyjny wtorek z ZUS. Zapytaj o ulgi dla przedsiębiorców w czasie epidemii

fot. archiwum

fot. archiwum

Twoja firma przechodzi problemy finansowe z powodu epidemii koronawirusa? Masz trudności, by# zapłacić bieżące składki lub należności, które wynikają z zawartej już z ZUS umowy o rozłożenie zadłużenia na raty bądź odroczenie terminu płatności? Dowiedz się o możliwych formach pomocy, jakiej może udzielić ZUS.

Fachową poradę pracownika ZUS będzie można uzyskać 31 marca w godz. 9.00-12.00 pod numerem telefonu 52 34 18 124 – informuje Krystyna Michałek, rzecznik regionalny ZUS województwa kujawsko-pomorskiego. Naszych ekspertów będzie można zapytać m.in. :

  • Jakie ulgi mogą zostać udzielone w związku z epidemią koronawirusa?
  • Jakie warunki trzeba spełnić, aby otrzymać ulgę w spłacie należności przy koronowirusie ?

Materiał: Krystyna Michałek - rzecznik regionalny ZUS województwa kujawsko-pomorskiego

Oceń artykuł: 0 2

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • 0 (0)

    Podatnik, w dniu 26-03-2020 12:44:39 napisał:

    Oczekuje konkretnej informacji kiedy i co umarzacie a nie pierd... o jakimś odroczeni czy przekładaniu. Czy ten nasz kurew.... rząd nie może raz wziąć przykładu z zachodu jak to się robi.Niemcy już od tygodnia doplacają od 3500 do 30000 euro przedsiębiorcom. Skoro PiS przez cztery lata pierd.... ze wstaliśmy z kolan to niech teraz to pokaże.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (0)

    Podatnik z Sadek, w dniu 27-03-2020 09:38:30 napisał:

    Zgadzam się, o realnej pomocy słyszę tylko z propagandowych mediów, Zero konkretów. W kwietniu i maju nie zarobię nic z czego mam żyć, pytam się??? Przekładanie zusu lub zawieszenie działalności co to ma q być?????

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

MEBLE PIOTR PASIEKA
Kanapa
Meble systemowe w kolorze Biały Wysoki Połysk
Produkty instax
od 37,90PLN
Lipoliza injekcyjna
Botox
Meble kuchenne - na zamówienie
Bezpłatne kontrolowanie sprawności zawieszenia
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)