Dziś mamy 23 września 2020, środa, imieniny obchodzą:

02 grudnia 2019

Będzie ślisko. Wydano ostrzeżenie przed oblodzeniem

Powiatowe Centrum Zarządzania Kryzysowego w Nakle informuje, że od #godz. 18.00 dnia 2.12 do godz. 6.00 dnia 3.12 na terenie powiatu nakielskiego prognozuje się zamarzanie mokrej nawierzchni dróg i chodników po opadach deszczu, deszczu ze śniegiem lub mokrego śniegu.

Temperatura minimalna około -4°C, temperatura minimalna gruntu  około -6°C. Temperatura poniżej 0°C będzie się utrzymywała do godzin przedpołudniowych 3.12.

Prawdopodobieństwo wystąpienia zjawiska: 80%

Stopień zagrożenia: 1

Materiał: Biuro Meteorologicznych Prognoz Morskich w Gdyni

Oceń artykuł: 8 5

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (5) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (5)

    Iza, w dniu 02-12-2019 14:45:58 napisał:

    Służby do syoania dróg a nie ostrzeżenia ousac

    odpowiedz

    • 4 (4)

    Prawnik, w dniu 02-12-2019 20:54:32 napisał:

    Proszę poinformować służby drogowe

    odpowiedz

    • 2 (2)

    Perelka, w dniu 03-12-2019 07:42:12 napisał:

    Droga Szubin-Bydgoszcz po godzinie 5 nie posypana solą.

    odpowiedz

    • 3 (3)

    CNA, w dniu 03-12-2019 08:13:17 napisał:

    Jest ślisko ostrzeżenia nie docierają tam gdzie powinny. Pozdrawiam:)

    odpowiedz

    • 1 (1)

    obserwator, w dniu 03-12-2019 11:25:21 napisał:

    w Mroczy tez piaskarki nikt nie widzial, a tez lisko rano bylo

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Klasyka w nowym wydaniu w kolorze Orzech Koniakowym
Fotokubek klasyczny
19,90PLN
Żel UV 5ml
7,50PLN
Konstrukcje stalowe
Fotokoszulka z nadrukiem
35,00PLN
Instrukcja bezpieczeństwa pożarowego
od 500PLN
Kasa fiskalna Euro z kopią elektroniczną
1099PLN PROMOCJAPLN
Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)